Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"Immuniteit tegen coronavirus verdwijnt meestal na enkele maanden”

Immuniteit tegen het coronavirus op basis van antilichamen verdwijnt meestal na enkele maanden. Dat blijkt uit een studie van het prestigieuze King's College in Londen. De bevindingen riskeren de zoektocht te bemoeilijken naar een vaccin dat op lange termijn efficiënt is.

17 reacties

  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    Wie kan dan garanderen dat de immuniteit bij een toekomstig vaccin voldoende lang zal blijven duren om deze pandemie te kunnen stoppen ?
  • Vince Baldwin

    4 jaar geleden
    we hebben er weer plots een specialist bij, nietwaar François Van Mol? Het is daarmee dat de meeste mensen tot wel 3 keer per jaar verkouden worden...
  • Albert Gysels

    4 jaar geleden
    Zij die zo rekenen op een vaccin zullen bedrogen uitkomen, dit is een perfecte tijd en situatie voor de machthebbers om agenda 2030 uit te voeren. Tegen 2030 zal er uit het niets een vaccin komen dat de mensen genetisch modificeert en de mens een gmo wordt, iets wat we onze aardappelen zelfs niet mogen aandoen toch?
  • François Van Mol

    4 jaar geleden
    Niet waar dit zijn pseudowetenschappelijke nonsens . Een naïeve T-cel gaat na activatie door contact met een een antigeen op het apc en 2 extra receptoren door proliferatie zich op delen in actieve plasmacellen en passieve geheugencellen.Die laatste maken uw immuniteit uit en die geheugencellen heb je meestal voor het leven.
  • François Van Mol

    4 jaar geleden
    Dat is dus onwetenschappelijk en een leugen .De meeste immuniteit bouw je op voor het leven.