Capture d'écran
Volledig scherm
© Capture d'écran

Neuer onder vuur nadat hij meezingt met lied van extreemrechtse band: “Hij had geen idee wat de tekst betekende”

BundesligaNiet wat je verwacht van je aanvoerder. De Duitse nationale doelman Manuel Neuer werd op vakantie in Kroatië gefilmd terwijl hij een lokaal extreem rechts lied meezong. Op de beelden is te zien hoe Neuer samen met enkele vrienden een feestje bouwt op een boot. Ook de keeperstrainer van Bayern München, Toni Tapalovic, is aanwezig.

7 reacties

  • Zvonimir Akmadzic

    4 jaar geleden
    Thompson is inderdaad rechts en nationalistisch . Maar iedereen vergeet dat mede dankzij hem en zijn liedjes de oorlog gewonnen en beëindigd is in Kroatie. Liedje dat hier wordt gezongen is niet enkel van hem. En dit liedje heeft niks met haat of onverdraagzaamheid te maken. “Lijepa li si” (wat ben je mooi) is een liedje dat gaat over de verschillende streken in Kroatie. Er komt absoluut geen haat of extremisme aan pas in dit liedje. Wie me niet gelooft kan zelf Googlen en vertalen.
  • Saelens Nico

    4 jaar geleden
    groot gelijk yves de groote ! mijn favoriete serie "derrick" werd ineens op alle zenders afgevoerd wegens 'fout' oorlogsverleden van hoofdacteur Horst Tappert, de man was een twintiger in Nazi DL wat zou ie juist geweest zijn?? zielig is het aan het worden !
  • Sabine Verheyen

    4 jaar geleden
    mqar op Stu Bru draaien ze wel 'brusselse gangster rap' met niet mis te verstane teksten, met het gedoog en goedkeuring van groen links
  • Yves De Groote

    4 jaar geleden
    Ach mensen toch, leer eens leven en laten leven. Op alle slakken zout leggen is vermoeiend.
  • Michel Heylen

    4 jaar geleden
    Moet je niet geloven. Neuer moet reageren en niet zijn ‘manager’.