Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Nu City ontsnapt aan Europese schorsing, kan het geld weer rollen: ‘Project Verbouwing’, met (veel) opslag voor Kevin De Bruyne

Buitenlands voetbalA licence to spend. UEFA ligt uitgeteld in een hoek. Met goedkeuring van het TAS, dat gisteren de dreigende Europese schorsing wegens inbreuk op de Financial Fair Play naar de prullenmand verwees, plant Manchester City zijn tweede offensief: een zo sterk mogelijk elftal bouwen rond Kevin De Bruyne en Raheem Sterling is het doel. Geld is daarbij geen probleem.

5 reacties

  • joseph Leysen

    4 jaar geleden
    Hoe graag men het spel ook ziet of speelt. Het blijft altijd toch maar voetbal en amusement voor de toeschouwers. Die toeschouwers worden bereikt door de sponsors door veel reclame te financieren die gebruikt worden door de voetbalclubs om te investeren in spelers en stadiums. Buiten sponsoring is het witwassen van gelden natuurlijk ook zeer belangrijk. Zo draait het voetbal en uiteindelijk is het kapîtaal de grote winnaar en jan met de pet de verliezer.
  • Rudy Van Daele

    4 jaar geleden
    sponsors zouden beter hun geld in hun fabrieken steken om de bevolking van werk te voorzien dan dit te geven aan die verwende nietsnutten.
  • jacobs rudy

    4 jaar geleden
    corruptie ten top dit is geen voetbal maar geld spel
  • Gino De Neef

    4 jaar geleden
    Waarom mag real nog steeds voetballen? Ze hebben bijna 1 miljard schuld!
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Gaan ze koning voetbal niet zwaarder belasten na de corona-affaire? Of blijft de voetbalwereld bespaard van de wereldwijde crisis? Het lijkt alsof de standaard van absurd hoge bedragen gehandhaaft blijft en men budgetten te over heeft.