Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

42 kinderen speelpleinwerking Mortsel moeten in quarantaine na coronabesmetting

De stad Mortsel heeft een speelpleinwerking stopgezet nadat een deelnemend kind positief had getest op het coronavirus. De 42 kinderen uit de bubbel in kwestie moeten twee weken in quarantaine doorbrengen. De acht begeleiders testten intussen negatief.

5 reacties

  • Marc Baeyens

    4 jaar geleden
    Dat zal niet het enige geval blijven. Er is veel te veel laksheid bij de bevolking en onze regering zonder daadkracht blijft maar rekenen op de burgerzin om haar verantwoordelijkheid te ontlopen.
  • Jan Vermeulen

    4 jaar geleden
    Krijgt Mortsel nu code rood zoals in het buitenland ? Hopelijk niet want dit begint waanzin te worden. Nogal logisch dat er blijvend besmettingen zullen volgen. Eens we terug beginnen samen binnen te hokken zal dit zelfs exponentieel gebeuren. Geniet van de zomer want we zullen de kracht nodig hebben. Momenteel nog geen 1 patient covid gemiddeld per ziekenhuis in België. Dat is het enige cijfer dat telt.
  • Kristof Verbeeck

    4 jaar geleden
    Dit is goed Mortsel heeft proportioneel meer besmettingen per duizend burgers dan andere grote dorpen Hopelijk snel onder controle
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Dit is toch pure onzin? Waarmee zijn wij bezig? Dergelijkie opflakkeringen zijn gewoon niet te ontlopen. De tweede golf evenmin. Wat moet gebeuren, zal gebeuren.
  • Chris Ysebaert

    4 jaar geleden
    Wanneer gaat men toegeven dat dit virus niet te stoppen is.