rv/AP
Volledig scherm
© rv/AP

Klopp en Mourinho niet blij met ontsnapping Man City: "Een schandalige beslissing”, Guardiola hekelt critici

Buitenlands voetbalJürgen Klopp en José Mourinho zijn niet blij dat de Europese uitsluiting van Manchester City is teruggedraaid. “Een schandalige beslissing”, klonk het onder meer. Pep Guardiola hekelt dan weer de critici.

11 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Wanneer Jürgen Klopp en José Mourinho trainer waren geweest van Man.City dan hadden ze hun mond gehouden, ook al hebben ze wel gelijk. Natuurlijk blijft Guardiola zijn club verdedigen, dat zouden Jürgen Klopp en José Mourinho ook gedaan hebben. Men ziet nu wat geld en macht kan doen, is het ooit anders geweest ?
  • Werner Humblé

    4 jaar geleden
    10 miljoen boete en die andere 20 miljoen is voor de bobos van de TAS onder tafel in ruil mogen ze Europees voetbal blijven spelen toch duidelijk .
  • Raf Leysen

    4 jaar geleden
    Guardiola past qua geloofwaardigheid ook al goed bij dat corrupte kleine clubje uit Manchester... ‘zelfs in 2e klasse zou ik gebleven zijn’ Yeah right
  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Dus nu Manchester City is vrij gesproken voor het niet naleven van het finacial fair play reglement , kan men normaal geen andere clubs meer veroordelen voor het niet naleven van de reglementen . Want dan hadden ze ook Manchester City niet moeten vrij pleiten .
  • christophe laporte

    4 jaar geleden
    De enige reden waarom ze de schorsing van City terug draaien is omdat ze anders ook PSG, Barcelona, Real Madrid, Liverpool en noem maar op moeten schorsen. Moesten ze echt de FFP toepassen dan was de champions league maar een mager beestje en zou de Uefa niet te veel TV gelden meer ontvangen.