Via Tax-On-Web kan je je aangifte nog invullen tot 16 juli.
Volledig scherm
PREMIUM
Via Tax-On-Web kan je je aangifte nog invullen tot 16 juli. © Photo News

Belastingaangifte nog niet ingediend? Financiën roept uitzonderlijk 75.000 Belgen naar belastingkantoor

Via de bruine enveloppe moest hij uiterlijk op 30 juni binnen zijn, maar donderdag is het de laatste dag waarop de belastingaangifte via Tax-on-web kan worden ingediend. Financiën vreest dat tot 200.000 landgenoten dat door gebrek aan de hulp van een reddende ambtenaar – corona, weet u wel - niet of te laat zullen doen. Zo’n 75.000 daarvan zullen in het najaar uitzonderlijk – voor een allerlaatste kans - naar het belastingkantoor worden geroepen. Wie vorig aanslagjaar geen hulp vroeg, klikt uiterlijk donderdag in Tax-on-web maar beter op de knop ‘verzenden’, om een boete te vermijden. Want die kan serieus oplopen.

24 reacties

  • christophe beunens

    4 jaar geleden
    Dit in contrast met de situatie waar buitenlanders jaren moeten wachten op de teveel ge-inde belastingem op dividenden op Belgische aandelen. Belgie is daar het slechtst in gans Europa. Volledig in papiervorm, geen feedback, minstens drie jaar wachten op je geld. Ik zou geen Belgische aandelen meer kopen...
  • Etienne De Bondt

    4 jaar geleden
    Dat is de enige FOD die nog werkt, maar ook enkel voor belastingen en boetes voor de kleine man.
  • David Hermans

    4 jaar geleden
    Martin Van Lersberghe, u moet de aangifte nog wel degelijk zelf digitaal verzenden. De fiscus stuurt een voorstel door maar u dient deze zelf nog wel te controleren of aan te passen want deze bevat enkel de gegevens waarover de fiscus beschikt. Er is dus geen officiële ontvangst/goedkeuring indien u verder niets doet met dit voorstel van aangifte!
  • Paul Hendriks

    4 jaar geleden
    Bij mij is alles perfekt verlopen, geen klachten.
  • Guy Moreels

    4 jaar geleden
    Ik heb voor de eerste maal een voorstel van berekening gekregen. Even vergelijken met de fiches en klaar.