Dennis
Volledig scherm
PREMIUM
© Dennis

Johan Verstreken onderging dubbele ooglidcorrectie én haartransplantatie: “Ze schatten mij nu 10 jaar jonger”

ShowbizzEx-presentator Johan Verstreken (56) heeft zichzelf enkele plastische ingrepen cadeau gedaan. Hij koos tijdens zijn bezoek aan Istanbul voor een haartransplantatie én een ooglidcorrectie, onder en boven. “Ik ben blij dat ik het allemaal heb gedaan, in één klap”, zegt Johan in weekblad TV Familie, waar hij alle details - inclusief kostprijs - verklapt. “Ik ken Vlaamse zangers en presentatrices die dit soort operaties verzwijgen, maar van mij mag iedereen het weten.”

5 reacties

  • yvan van impe

    4 jaar geleden
    Ik schat u zeker niet jonger in,waarom zou ik en wat heb je er zelf aan.
  • Karine Roeland

    4 jaar geleden
    Het is niet omdat je er 'jonger' uitzie dat je daadwerkelijk jonger bent. En velen die aan hun lichaam of gezicht laten sleutelen zien er onnatuurlijk uit. En inderdaad politici hebben geld genoeg, ze kunnen dit als onkosten inbrengen. Wanneer heeft hij dit laten doen, toen wij veilig moesten thuisblijven?
  • Marcus Vadis

    4 jaar geleden
    Na ooglidcorrectie bij mijn vrouw staat een wenkbrauw nu hoger dan de ander. Het is altijd iets, perfectie bestaat niet.
  • Theo Van Hoof

    4 jaar geleden
    Goe zot. Leer jezelf aanvaarden zoals je bent. Wordt ik grijs? Dan is het zo. Wordt ik kaal, even gelukkig er mee. Ik ken ook iemand die een haartransplantatie liet doen. De rest van zijn haar is nu ook verdwenen en hij heeft nu nog wat toefkes waar hij veel spijt van heeft.
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Ja met zijn inkomsten van de politiek is dat geen probleem alleen als er later gaan problemen opduiken zal de sociale zekerheid hier voor de kosten opdraaien