Brussels Airlines-CEO Dieter Vranckx.
Volledig scherm
Brussels Airlines-CEO Dieter Vranckx. © BELGA

Gebrek aan geld doen Brussels Airlines uitbreiding vluchtschema uitstellen, 7.000 passagiers getroffen

Brussels Airlines stelt de uitbreiding van haar vluchtschema vanaf augustus uit door de verslechterde financiële situatie, staat in een nota van de CEO Dieter Vranckx aan het personeel. De luchtvaartmaatschappij blijft voorlopig vliegen met twee langeafstandstoestellen en 21 korteafstandstoestellen, luidt het. 

10 reacties

  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    7.000 passagiers voor wie het vliegen "levensnoodzakelijk" is. Erg. Maak het vliegen tien keer duurder en dan zullen veel mensen nog één keer op reis kunnen gaan in plaats van ieder jaar.
  • Freddy Van Kerckhove

    4 jaar geleden
    Krijgen we terug opnieuw het zelfde spel zoals destijds met Sabena waar ook een pak geld is ingestoken tot het niet meer ging.Ik heb voor een afgelaste vlucht gevraagd om deze terug te betalen maar daar hoor ik niets van
  • Bert De Bruin

    4 jaar geleden
    Hoe kun je willen uitbreiden als er al een tekort bestaat voor huidige vluchten? Uitbreiden doe je als je winsten maakt en dus centjes over hebt en niet over de rug van de belastingbetaler.
  • Albert Pittevils

    4 jaar geleden
    Dan krijgen andere bedrijfssectoren toch ook steun van de staat? Daar zijn arbeidsplaatsen toch ook belangrijk of niet?
  • Jozef Van Steenbrugge

    4 jaar geleden
    Wees realistisch en leer zelf jullie boontjes doppen! Er zullen maatschappijen verdwijnen en tickets zullen duurder worden. Ineens ook de tijd om BTW te heffen op kerosine net als op andere brandstoffen. We beseffen het precies nog niet echt maar de centen zijn op! Dat vadertje staat openbaar vervoer sponsort lijkt mij normaal maar dan heb ik het over bussen en treinen, toch niet over vliegers?