Ivanka Trump.
Volledig scherm
Ivanka Trump. © AP

Nu ook ophef rond tweet van Trumps dochter: Ivanka prijst bonen aan van merk met omstreden CEO

Het moet niet altijd haar vader zijn die bakken kritiek krijgt voor zijn tweets. Ook Ivanka Trump heeft nu zoiets als een Twitterrel ontketend in de VS. Ze poseerde op social media met een blik zwarte bonen van het voedingsmerk Goya, waarvan de CEO onlangs Donald Trump de hemel had ingeprezen. Dat leidde tot een oproep om het merk te boycotten, wat dus blijkbaar Ivanka Trump inspireerde.

11 reacties

  • Danny De Graeve

    4 jaar geleden
    En dan? Zen dochtet mag toch de kost verdien zoals iedereen? Zij is toch niet de president? Beter nen speciale gast als Trump die het goed meent met zijn land en de wereld dan al die onozelaars die voor hem kwamen samen.
  • Raf Verlinden

    4 jaar geleden
    die is enkel nog goed om eens een nachtje in de week mee door te brengen, voor de rest een papa's kindje
  • Edmond Dillien

    4 jaar geleden
    Zielig, he. Zij zou dan 1 van de presidentiële raadgevers moeten zijn en zich bezig houden met het land zijn problemen en al wat zij doet is wat de Papa beveelt of vraagt en dit denkelijk om in zijn testament te blijven, nu nog wat anti reclame voor Good Year en dan kan je er zeker van zijn.
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Ivanka verkoopt bonen en het Witte Huis in haar verkoopkantoor. Bonen zijn belangrijker. Doe er dan nog spek bij en je hebt Ivanka bij internationale bijeenkomsten waar ze genegeerd wordt.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    In maart 2017 officieel aangesteld als 'assistent van de president'. Haar man al vroeger. En sommigen hebben blijkbaar niet begrepen waar het over gaat. Die CEO mag zeggen wat hij wil. Maar wie officieel voor het witte huis werkt moet zich ver houden van publiciteit en belangenvermenging. Omwille van die verboden belangenvermenging nam ze overigens zelf ontslag als bestuurder van haar eigen bedrijven.