Een ontmijner doorzoekt de auto van het Wilrijks koppel na de arrestatie in Sint-Pieters-Woluwe. Op de bijeenkomst in Villepinte waren 25.000 aanwezigen (foto rechtsonder). Een van de eregasten was Rudy Giuliani, de advocaat van Donald Trump. Hij staat naast Maryam Rajavi, de leidster van de Iraanse verzetsbeweging MEK.
Volledig scherm
Een ontmijner doorzoekt de auto van het Wilrijks koppel na de arrestatie in Sint-Pieters-Woluwe. Op de bijeenkomst in Villepinte waren 25.000 aanwezigen (foto rechtsonder). Een van de eregasten was Rudy Giuliani, de advocaat van Donald Trump. Hij staat naast Maryam Rajavi, de leidster van de Iraanse verzetsbeweging MEK. © VTM NIEUWS - YouTube - Reuters

Iraanse diplomaat en Wilrijks koppel naar strafrechter verwezen wegens verijdelde aanslag 2018

De raadkamer in Antwerpen heeft vier personen naar de rechtbank verwezen die verdacht worden van een verijdelde aanslag in 2018. Dat bevestigt het federaal parket.De vier, waaronder een koppel uit Wilrijk en een Iraanse diplomaat, worden ervan verdacht een aanslag te hebben willen plegen op een massabijeenkomst van de Iraanse oppositiepartij MEK nabij Parijs. 

0 reacties