Tijdens een zoekactie in het kader van de verdwijning van Thea Liddle stootten de speurders op resten van een skelet.
Volledig scherm
Tijdens een zoekactie in het kader van de verdwijning van Thea Liddle stootten de speurders op resten van een skelet. © Belga/Twitter

Menselijke resten ontdekt bij zoektocht naar vermiste vrouw in zelfde gebied waar Théo Hayez (18) verdween: “Erg onwaarschijnlijk dat hij het is”

De Australische politie heeft resten van een skelet gevonden in Byron Bay. Ze deed de lugubere ontdekking tijdens een zoekactie naar een 42-jarige vrouw die sinds oktober 2019 vermist is. Een viertal maanden eerder verdween in dezelfde Australische kustplaats ook de Belg Théo Hayez (18), van wie er tot op vandaag geen spoor is. Het is onduidelijk of de menselijke resten van een man of een vrouw zijn, meldt de politie. De speurders achten het wel “erg onwaarschijnlijk” dat het om de Belgische backpacker gaat.

7 reacties

  • Dirk De Buyst

    4 jaar geleden
    Sobek, in het artikel is sprake van “verbanden”. Overeenkomsten is niet hezelfde als verbanden. De overeenkomst met drie mensen met een rugzak, is het feit dat ze alle drie een rugzak hebben, maar er is pas een verband als ze alle drie door bv. een zelfde getuige zouden gezien zijn.
  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Misschien de mensen die daar eigendom hebben (hutten ...) en er in de buurt wonen screenen ? Ik zou er zomaar niet van uitgaan dat ze door de natuur zijn overleden.
  • Werner Burgerhout

    4 jaar geleden
    De verdwijning van Theo is een compleet raadsel, maar als je dit leest ga jij je toch afvragen of er genoeg werd gezocht in die bush.
  • jef wouters

    4 jaar geleden
    ik denk dit moet nader onderzocht worden
  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Er zijn daar in de regio de laatste jaren al verschillende backpackers verdwenen en ook verschillende Australische personen . En dan durven ze nog te verklaren dat er geen enkele overeenkomsten zijn tussen al die verdwijningen ? New South Wales of regio Byron bay is geen overeenskomst en buitenlandse backpackers is ook geen overeenkomst ? het zijn Knoeiers daar bij de Politie . Er loop daar een psychopaat rond . Een Copcat die moordenaar Ivan Milat nadoet ?