Mondmaskers op de werkvloer.
Volledig scherm
PREMIUM
Mondmaskers op de werkvloer. © Photo News

“Draag best mondmasker bij verplaatsingen op kantoor”, adviseert bedrijfsarts

Moeten we ook op kantoor aan het mondmasker? De vraag leeft steeds meer bij werkgevers én hun kantoormedewerkers. Onnodig zolang we allemaal op veilige afstand aan ons bureau zitten, volgens virologen en bedrijfsartsen. “Maar op weg naar de printer, in de kantine en vooral aan de koffiemachine is het wel aan te raden.”

35 reacties

  • George Verbeek

    4 jaar geleden
    Inademen van besmette lucht is de hoofdoorzaak van de verspreiding. Daarom zijn mondmaskers en ventilatie zo belangrijk.
  • guy stroobant

    4 jaar geleden
    mischien een nieuwe kolderserie maken fc het mombakkes dan moeten ze de herhalingen van de kampieoenen niet meer geven , kijkcijfers gegarandeerd
  • Kelly De Saedeleer

    4 jaar geleden
    Denk eens een beetje na zeg mensen! Verplichting maskers in café’s en restaurants? Hoe ga je je drankje dan drinken of eten opeten? Of gaan jullie het bestellen en er naar kijken? Ruimtes waar vensters zijn verluchten, das veel gezonder ipv maskers! Je ademt je eigen uitgeademde bacteriën terug in en je “recycleert“ dit telkens met masker. Ruimtes waar er daarentegen geen mogelijkheden zijn om te verluchten en waar bovendien anders te veel volk opeen geplakt zit kan ik nog enigszins snappen.
  • Moehmena Rahous

    4 jaar geleden
    Mieke Jansens, inderdaad! Verplicht de ganse wereld om overal, binnen en buiten, gedurende 1 maand een mondmasker te dragen, en covid-19 kan niemand meer besmetten, en sterft uit. 't zijn koppige betweters, en mensen die niet beter weten, die de pandemie gaande houden.
  • bart haegeman

    4 jaar geleden
    Heel het magazijn met de nacht draagt sinds zondag een mondmasker het is voor u eigen veiligheid