© Photo News

Benteke en Kabasele beleven pijnlijke avond in Premier League

Rode Duivels Christan Benteke en Christan Kabasele hebben niet veel plezier beleefd aan hun dinsdagavond. Benteke geraakte geblesseerd en verloor met Crystal Palace met 1-2 van rode lantaarn Swansea City. Christian Kabasele mocht nog eens starten voor Watford, maar ging onderuit met 2-0 op het veld van Stoke City.

md

Crystal Palace ziet het degradatiespook opduiken na het 1-2-verlies tegen rechtstreekse concurrent Swansea City. Christian Benteke werd bij een 0-1-achterstand met een schouderblessure vervangen aan de rust.

Spitsbroeder Wilfried Zaha maakte er zeven minuten voor tijd nog wel 1-1 van, maar Angel Rangel zorgde er twee minuten voor tijd wel voor dat Swansea City zijn vierde zege van het seizoen kon pakken. Swansea springt dankzij de zege over Hull City naar de voorlaatste plaats en telt nog maar één punt minder dan Crystal Palace.

En ook Christian Kabasele zal gevloekt hebben. De jonge Belgische verdediger mocht op bezoek bij Stoke City nog maar voor de derde keer dit seizoen in de basis starten, maar hij kon niet verhinderen dat zijn ploeg met 2-0 verloor. Shawcross en Crouch zorgden vlak voor en na de rust voor de twee doelpunten.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer