Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bendespeurders graven verder naar lichaam van man, vermoedelijk de ‘Killer’

Voor de tweede dag op rij zullen speurders vandaag graven in een bos in de Waals-Brabantse gemeente Pécrot in het kader van het onderzoek naar de Bende van Nijvel. Dat bevestigt het federaal parket. Er wordt gezocht naar het lichaam van een man, maar over mogelijke resultaten is niets bekend.

14 reacties

  • mark germanus

    4 jaar geleden
    Er mag niets gevonden worden dat is duidelijk. Een beetje zoeken en graven in een bos,alhoewel men weet dat er niks belangrijk ontdekt zal worden.Alles zal uitmonden op een dood spoor wat ook de bedoeling is.Dat is belgische justitie.waar teveel politiek mee gemoeid is.
  • Geno H

    4 jaar geleden
    Is het nu de killer of de reus? Straks pleiten die naamsveranderingen nog iemand onschuldig.
  • Ber Mascotti

    4 jaar geleden
    Helaas zal de waarheid nooit volledig het daglicht mogen zien. Teveel grote namen mee gemoeid... Sterkte aan de nabestaanden van de slachtoffers want de nachtmerrie stopt maar niet
  • chris vangiesbergen

    4 jaar geleden
    Wat kunnen ze er mee doen als ze hem vinden niks want namen zie ik hem niet meer noemen .
  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Waarom winkels overvallen en amper buitmaken maar wel voor zoveel doden zorgen ? De buit was echt niks bij al die overvallen !? Er zit duidelijk een Politieke motivatie achter deze Bende van Nijvel anders overvielen ze Geld transporten of banken goudhandelaars ! Daarom werd het onderzoek ook zo tegen gewerkt langs alle kanten.