Courtois, gisteravond tijdens de viering op het veld.
Volledig scherm
PREMIUM
Courtois, gisteravond tijdens de viering op het veld. © EPA

Onze chef voetbal over de ‘onmogelijke landstitel van Real Madrid: “Mensen, sta op voor ‘Tibu’, en geef ‘m een applaus”

Primera DivisionHet kan verkeren, zei Thibaut Courtois. En hij boetseerde voor Real Madrid een landstitel die niemand voor mogelijk achtte. From zero to hero. With a little help from his friends: Sergio, Luka en Karim. Een stukje toelichting.

7 reacties

  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    christophe laporte voor een neutrale kijk moet je vooral op één situatie richten en benadrukken dat Courtois geklopt was.. Mor soit. We laten uw zogezegde "neutraliteit" voor zichzelf spreken.
  • Rudy de clerck

    4 jaar geleden
    Zeg chef voetbal dat weten wij nu toch al heel lang dat Courtois een super doelman is , en bij de 5 beste doelmannen van heel de wereld is
  • Ronny Popelier

    4 jaar geleden
    Het is ook wel duidelijk als de Spaanse pers, Real de VAR kampioen noemt. Gisteren was opnieuw tumult over een vermeende penalty, en is veelal gebeurt in voordeel Real, pakte nogal wat punten via De VAR. Proficiat Courtois sterk. Hazard weinig of niets bewezen in deze titel. Nu kampioen is kampioen op het palmares.
  • Hugo Wouters

    4 jaar geleden
    Neen Carlos, niet Thibaut alleen wint die titel, dat doet een heel team, maar je kan niet ontkennen dat hij als keeper verschillende malen matchwinnaar was door ballen uit het doel te halen die voor vele andere keepers ongrijpbaar zouden geweest zijn. En Stephan mag terecht trots zijn op die Vlaming die opvalt voor heel de voetbalwereld.
  • christophe laporte

    4 jaar geleden
    Ik denk dat ze vergeten wat Sergio Ramos allemaal gepresteerd heeft de laatste maanden. Vaak met het kleinste verschil gewonnen dankzij een doelpunt van Ramos. Vorige week tegen Granada haalt Ramos de bal van de lijn nadat onze Courtois reeds verslagen was. Graag een neutrale kijk!