ShutterStock/Promojagers België
Volledig scherm
© ShutterStock/Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier kan je aperitief Martini kopen aan dumpingprijs

Wie houdt van een aperitief van Martini, moet zich volgens Facebookgroep Promojagers België naar een van de winkels reppen van supermarktketen Albert Heijn. Er loopt een kortingsactie waardoor je flessen Martini Bellini, Martini Rossini en Martini Prosecco voor de helft van de prijs kan kopen. Beheerder Gunther Devisch maakt er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.

7 reacties

  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Een gezin met 2 flinke puberzoons zit al snel aan 600 euro aan drank en voeding per maand. En dan is het echt geen kreeft met champagne en elke week op restaurant. Gezonde, degelijke kost, zo veel mogelijk vers. Vlees en vis zijn duur, een brood van 2 euro 30 is hier op anderhalve dag op... En alcohol doodt, ja, vet ook, suiker ook, sigaretten ook, ... Een glaasje kan echter geen kwaad. Waarom weer iedereen willen straffen omdat enkelen geen maat kennen? Mogen we nog iets?
  • Charles Leunens

    4 jaar geleden
    Promotie dient alleen om Extra Geld uit te geven in de supermarkt aan goederen die men niet direct nodig heeft. BV. 2 + 1 gewoon Geld Verkwisting.
  • Brigitte Maes

    4 jaar geleden
    Veronique Minjauw,hier ook zo.Met zes zit ik rond de 800 per maand,en dat is niet elke dag biefstuk hoor!
  • Veronique Minjauw

    4 jaar geleden
    Joske Vermeulen. Met een gezin van 5 zit ik snel aan die 600 euro per maand hoor. Tenzij ik elke dag bokes met choco zou eten natuurlijk. Als je een beetje deftig en vers eten wilt...
  • Cedric Vanuytven

    4 jaar geleden
    @sobek wessels, met die redenering moet je elke actie verbieden? Als men bv op voeding korting geeft, gaat men meer eten, en ook hier sterven jaarlijks een heleboel mensen aan.