Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © EPA

Touroperator Nordic dagvaardt Belgische staat voor veranderlijk reisadvies

Touroperator Nordic, gespecialiseerd in reizen naar Scandinavië, dagvaardt de Belgische staat vanwege de "opeenvolging van tegenstrijdige reisadviezen naar Zweden", klinkt het vrijdag in een persbericht. De voorbije weken veranderde het reisadvies naar Zweden van code groen naar code rood en uiteindelijk naar code oranje. Volgens de touroperator heeft dat veranderlijke reisadvies een bijzonder grote financiële impact gehad op het bedrijf.

3 reacties

  • Johan Blondeel

    4 jaar geleden
    Iedereen zou dit jaar in eigen land (Europa) moeten blijven en de adviezen van de verantwoordelijke op volgen, er zou veel minder problemen zijn binnenkort.
  • raymond van der craen

    4 jaar geleden
    Wanneer kunnen wij reisbureau's zoals Corendon dagvaarden wegens het niet naleven van overeenkomsten, waar blijven onze vouchers of wanneer worden onze reiskosten terug betaald?
  • Johan Billiet

    4 jaar geleden
    Een epidemie is dynamisch, groeit en krimpt naargelang de maatregelen die nationaal, regionaal, lokaal worden genomen; zeer logisch dus dat het, trouwens zeer goed te begrijpen reisadvies van BuZa, op de voet (dagelijks) wordt aangepast...By the way...de dagprijs van verse vis schommelt ook...is ook nooit gelijk...