Kim Clijsters.
Volledig scherm
Kim Clijsters. © RV

Niet te stuiten: Kim Clijsters klopt nu ook gewezen US Open-winnares Stephens

TennisKim Clijsters (37) blijft winnen in het World Team Tennis (WTT). Dit keer ging Sloane Stephens, nummer 37 en gewezen US Open-winnares, voor de bijl. Het werd 2-5. Vier op een rij, het vertrouwen nóg wat opgekrikt. 

11 reacties

  • Sofie Van de Weyer

    4 jaar geleden
    Doe het zelf maar eens... Dit wil misschien gewoon zeggen dat Kim zelf super goed is? Kennen jullie haar voorbereiding (wie weet jaren lang)?? Waarom moet direct het niveau laag liggen? Jammer... Go Kim go!
  • Dirk Van Etterijck

    4 jaar geleden
    @Roger Van Roy. Niemand heeft nog wedstrijdritme, iedereen begint terug vanaf nul. Kim was deze periode al langer aant voorbereiden. Ze kan ook niet anders. Op 37 nog willen meedraaien vereist meer werk tegenover iemand van 21 Sofia Kenin. In een echt wedstrijd gaat Kim het er niet gemakkelijk mee hebben. Kim was vroeger ook een goeie dubbelspeelster en die ervaring is heel belangrijk in het enkelspel. Sloanne doet het de laatste 12 maanden niet zo goed en gaat met Kim dubbelen.
  • roger van roy

    4 jaar geleden
    Van een verrassing gesproken ,deze WIN reeks tegen toch befaamde speelsters. Ik zie geen deftige verklaring waarom het opeens zo goed gaat met haar tennis. Misschien zit de speciale wedstrijdformule er voor iets tussen en moeten we de echte tornooiwedstrijden afwachten of er bevestiging komt. Intussen zwelt haar bankrekening lekker aan , en daar was het zeker ook om te doen.
  • Van Willem

    4 jaar geleden
    Zo zie je niveau in het vrouwen tennis een 37 jarige die 6 jaar stil ligt klopt de wereld top
  • Rikske Goossens

    4 jaar geleden
    Ge moet niet vragen wat een niveau dat vrouwentennis haalt. Als zelfs KC na jarenlang niet meer getennist te hebben op enig niveau hier blijft winnen.Dit is in geen enkele andere sport denkbaar.