Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Gemiddeld aantal coronabesmettingen stijgt opnieuw fors: 127 of toename met 46 procent

Er worden gemiddeld weer 127,4 (of afgerond 127) besmettingen per dag met het coronavirus geregistreerd in ons land. Dat is een fikse stijging met 46 procent tegenover de voorgaande periode van zeven dagen. Het is de tiende stijging op rij, zo blijkt uit de nieuwe update in het dashboard van Sciensano.

61 reacties

  • Carl Devolder

    4 jaar geleden
    Een avondklok invoeren lijkt mij aangewezen om de samenscholing na sluitingsuur uit te sluiten en vooral te kunnen controleren.
  • nico vets

    4 jaar geleden
    Volledige lockdown,horeca dicht,samenkomsten verbieden en de politie eindelijk alles controleren ipv zich weg te steken.
  • phil smedts

    4 jaar geleden
    Het gemiddelde stijgt, dat betekent dat de dagelijkse besmettingen nog een stuk hoger liggen, hoog tijd dat die feestende dronkelappen en toeristen die het vertikken om afstand te bewaren en opeengepakt in de winkelstraten gaan rondlopen eens aan banden gelegd worden, door het sluitingsuur van de horeca een stuk te vervroegen en politiecontroles te houden in winkelstraten en shoppingcentra.
  • Glenn De Boeck

    4 jaar geleden
    Meer besmettingen en minder opnamens? Goed nieuws toch? Bewijst dat paniek niet nodig is en we verder zouden geraken door een natuurlijke immuum op te bouwen
  • Etienne Goedertier

    4 jaar geleden
    AUB; een lockdown zoals in Spanje: Enkel 5 minuten met de hond gaan wandelen en de hoogstnodige inkopen gaan doen. Voor de rest;In uw kot ! !