File onderweg naar het zuiden in Valence. (Archieffoto)
Volledig scherm
File onderweg naar het zuiden in Valence. (Archieffoto) © BELGAIMAGE

Verkeersdrukte in Europa: hier staat er file

Op de A11 richting Slovenië bij de Karawankentunnel verlies je meer dan 2 uur 25 minuten in de files. Dat is meer dan dubbel zoveel als vorig jaar, maakt mobiliteitsclub VAB een balans op over de verkeersdrukte richting vakantiegebieden.

9 reacties

  • Gratienne D´Hondt

    4 jaar geleden
    Als je u aan de regels houd waarom niet op vakantie gaan is veilger daar Hier lappen ze regels toch aan hun laars Als je heel jaar hebt gewerkt verdienen mensen dit ook niet iedereen heeft heel jaar vakantie en vele onderons sparen voor hun wel verdiende vakantie En wie zich hier correct gedraagd zal dat op vakantie nog meer doen
  • Christel Herremans

    4 jaar geleden
    Ik ben net terug uit Duitsland en Frankrijk en was verheugd over de manier waarop de maatregelen worden nageleefd. In Duitsland contactgegevens doorgeven, zelfs wanneer je iets drinkt in een wegrestaurant, afstand wordt zeer goed nageleefd en zonder mondmaskers kom je niet binnen. In Frankrijk moesten we geen contactgegevens doorgeven maar werd de maskerplicht zeer goed nageleefd. Dan kom je terug in België en zie je chaos en worden de regels amper nageleefd. Schandalig.
  • Marcq Adriaens

    4 jaar geleden
    In mijnen hof is er geen file.
  • Wim Eggermont

    4 jaar geleden
    De corona transporteurs in actie.
  • Joey Starr

    4 jaar geleden
    Troost je: hier aan de Azurenkust lijkt het alsof het elke dag “zondag” is wat betreft drukte. Geen bussen noch cruiseboten vol luidruchtige, onbeschofte toeristen meer, heerlijk. Blijf dus aub lekker thuis.