BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ondanks dubbele winst eindigt eerste echte test voor Anderlecht in mineur: Kompany met hinder aan adductoren naar de kant

AnderlechtIn Saint-Étienne heeft Vincent Kompany zich bezeerd aan de adductoren. Het is onduidelijk of hij lang out zal zijn. Anderlecht won wel z’n twee matchen. 

20 reacties

  • frankie bressinck

    4 jaar geleden
    Goed gezien van Kompany, die voorbereiding en zware trainingen is hij nu vanaf! En als de competitie begint gewoon in de basis en spelen voor de premies!!
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Waarom nog langer spreken over Kompany men zou beter zeggen meneer kwetsuur heeft al lang afgedaan maar is nog steeds de best betaalde speler in Belgie als je zijn loon ziet in functie van het aantal speel minuten
  • André Van der Poorten

    4 jaar geleden
    Vroeger teveel aan krachttraining gedaan ! Komt niet ten goede aan de souplesse op latere leeftijd !
  • Clarisse De Cock

    4 jaar geleden
    Kompany je bent een goed voetballer maar de steeds terugkerende blessure maakt van u een wrak en dit is niet goed. Hou de eer aan u zelf en stopt met voetballen je kan ook naast het veld nog heen wat betekenen of jaag je nog steeds het grote geld na. Hopelijk herstel je snel. Ik ben geen voetbal fan maar wens je het beste.
  • Etienne De Bondt

    4 jaar geleden
    Man hang je schoenen aan de kapstok, koop de club over van Coecke en zoek je een degelijk bestuur die iets van voetbal kennen, in plaats van die twee kluchtzangers, gooi de dure nutteloze buiten, bouw aan een nieuwe jonge ploeg en binnen drie jaar sta je aan de top.