Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Gent wint op bezoek bij Club Brugge na aangename oefenwedstrijd

Belgisch voetbalStevig partijtje tussen Club Brugge en AA Gent vandaag, die hun ontmoeting als een soort van eerste test zagen. De Buffalo’s wonnen de interessante oefenmatch met 2-3, al had blauw-zwart wel al een training in de benen.

21 reacties

  • Christiaan Vlaeminck

    4 jaar geleden
    Gent was gewoon de betere ploeg. Het is duidelijk dat Club nog lang niet Ok is. En ja Club had er al een training opzitten maar Gent speelde zonder zijn beste aanvallers. Ik denk dat we een spannende competitie zullen krijgen met als tittelkandidaten, Anderlecht , Gent, Antwerp, Genk en Club.
  • Danny Buyse

    4 jaar geleden
    Dat is het plezante aan vriendenmatchen voor de spelers het is ontspannend en er zijn geen punten mee te verdienen. Oh ja ook voor de supporters zijn dit relax wedstrijden en wees dus nog eventjes lief voor mekaar.
  • Nolle Verdonck

    4 jaar geleden
    1ste goal gent penalty schwalbe vadis en 3de goal dikke offside maar laat ze blij zijn in Gent want het zal de enige keer zijn dit seizoen dat ze kunnen winnen. Ik onthoud een goeie match van club. Gent daarentegen soms onnodig tackelen e.d. best een gefrustreerde ploeg jegens club. Ik snap niet dat we daar tegen oefenen.
  • Kurt Calebout

    4 jaar geleden
    CLUB wisselde zo goed als zijn volledig in de 2de periode dat is het voordeel van oefenwedstrijden! Ja en gent daarentegen ze wilden gewoon er alles aan doen om te winnen omdat ze nog abonnementen moeten verkopen! Succes
  • Brecht Devos

    4 jaar geleden
    Club had al een training in de benen en als je als subtopper tegen een topploeg speelt ben je altijd meer gemotiveerd dan andersom