Deze Youtuber crasht met zijn splinternieuwe Mini in zijn eigen achtertuin
Volledig scherm
Deze Youtuber crasht met zijn splinternieuwe Mini in zijn eigen achtertuin © Pog/Youtube

Waalse YouTuber crasht met nieuwe auto in zijn eigen achtertuin

Een beetje YouTuber heeft tegenwoordig een supercar. Dat ze er af en toe mee crashen is ook geen nieuws. Maar de Waalse YouTuber Pog maakt het wel helemaal bont door met zijn gloednieuwe Mini John Cooper Works GP op de eerste dag te crashen.

14 reacties

  • Tom Der Kinderen

    4 jaar geleden
    Deze mens had een toonaangevend bedrijf in een niche markt , heeft dit verkocht enkele jaren terug voor meer geld dan alle ondergetekenden hier samen ooit zullen waard zijn en nu geniet hij van het leven en zijn passie. Als je daarbij rekening houd dat sommige auto’s 2 tot 3 maal stijgen in waarde in enkele jaren dan is het duidelijk wie hier de idioten zijn en wie het genie...
  • Danny Bottelier

    4 jaar geleden
    Rare wereld. Mensen die niets kunnen verdienen veel geld door te filmen dat ze niets kunnen terwijl de mensen die gaan werken zorgvuldig met hun geld moeten omspringen om rond te komen.
  • iryska kosynsky

    4 jaar geleden
    Olivier; hij is er ongetwijfeld in geslaagd véél meer geld te verdienen dan u op zeer korte tijd. Ik zou hem dus geen stommerik noemen.
  • Dylan De Taeye

    4 jaar geleden
    De schade valt te maken. Was gelukkig op het gras en niet op de stenen. Dan was hij total loss
  • Olivier Hoyois

    4 jaar geleden
    Beste voorbeeld van pure stommiteit. Er valt niets anders te zeggen ... mooi huis, mooi tuin , dure autos... dankzij de centen van Youtube? Koop maar een brein in plaats van een nieuwe auto!