AP
Volledig scherm
© AP

Kanye West houdt eerste campagnebijeenkomst

CelebritiesKanye West (43) houdt zondag zijn eerste campagnebijeenkomst voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Hij kondigde zaterdag aan dat hij een bijeenkomst houdt in North Charleston in de staat South Carolina, aldus Amerikaanse media. 

6 reacties

  • Frank Eeckelaers

    4 jaar geleden
    Volledig geschikt om president te zijn van Amerika. En aan alle 'normale' mensen.. Gelieve zich te onthouden!
  • Jurgen Van Den Bergh

    4 jaar geleden
    Ze zouden in de VS beter in de grondwet zetten dat om president te worden je al minstens 20 jaar in de politiek moet zitten. In 20 jaar tijd zullen alle zotten er dan wel uitgefilterd zijn. En Kanye zelf zouden ze beter opsluiten. Die mens is zo zot als Leuven foor.
  • Franck Piccoli

    4 jaar geleden
    De enige die voordeel haalt bij de kandidatuur van Kanye is Trump. Kanye gaat stemmen wegplukken van de democraten waardoor Trump weer kans maakt om de leiding te nemen in bepaalde Staten en zo kiesmannen binnen te halen zelfs als hij geen 50% van de stemmen heeft.
  • Dietrich Van Helder

    4 jaar geleden
    @Jean-Paul Hoornaert, ik ben niet echt fan van deze man. Maar waarom zou niet iedereen president kunnen worden? Is net het democratisch principe. Als je in België voldoende stemmen krijgt kan je ook verkozen worden. Er is geen diploma vereist om in de politiek te gaan, dit bewijzen onze Belgische politici dag na dag.
  • Jos Indigne

    4 jaar geleden
    Ik dacht dat hij kandidaat af was , en zich terug getrokken had