Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

ONZE OPINIE. Na het crisisoverleg van onze regering: laten we het coronavirus ook “sterk aanraden” om zich niet verder te verspreiden, eens kijken of dat helpt

Na een hele ochtend vergaderen over de stijgende coronabesmettingen, bewees de regering vandaag maar één ding: dat ze niet durft te regeren. Het communiqué na afloop blinkt uit in een stuitende vaagheid.

130 reacties

  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Patrick , de politiek is ook de fout . Ze luisteren niet en doen wat zij denken dat goed is , met tal van fouten hierdoor . En toch blijven ze verder aanmodderen deze ondemocratische minderheidsregering .
  • Patrick Devogelaere

    4 jaar geleden
    Makkelijk op politici af te geven, virologen (bv) weten nooit van niets en het is altijd de fout van de politiek, t'was msar een griepje, vertek gerust op skivakantie naar Italie, niet panikeren, het zijn dramaqueens die overdrijven, mondmaskers helpen niet... wie geloofd die mensen nog.
  • Alain Verschaeren

    4 jaar geleden
    In plots van vakantiegangers te beschuldigen zou men best hard optreden tegen zij die de regels niet volgen. Duizenden betogers in Brussel en buiten wat hole woorden heeft men ze laten doen. In Molenbeek, Borgerhout enz wonen er veel die ook de regels aan hun laars lappen maar die mogen dat uit schrik voor rellen!
  • mieke jansens

    4 jaar geleden
    De regering is verantwoordelijk voor zijn burgers en vele burgers zijn de reflectie van de regering
  • Elise Van Damme

    4 jaar geleden
    Dit zijn nu eens ECHTE grote leiders die ons land regeren en de coronacrisis kordaat en grondig aanpakken! Met 8 ministers van gezonheid er bij en dit alles vlekkeloos zonder enig geklungel. O nee het was maar in mijn droom.In de realiteit slaapt en wiegt men rustig verder.