© Photonews

Is Adele stiekem getrouwd?

Het lijkt erop dat Adele (28) en haar vriend Simon Konecki (42) in alle stilte in het huwelijksbootje zijn gestapt tijdens de kerstvakantie. Ze werden allebei in Los Angeles gespot met een gouden ring om hun vinger.

flb

Adele en zakenman Simon Konecki zijn al vijf jaar een koppel en mochten vier jaar geleden al zoontje Angelo in hun leven verwelkomen. Er kwam nooit een officiële aankondiging dat de artieste verloofd zou zijn dus het lijkt erop dat de twee stiekem getrouwd zijn. Dat valt toch af te leiden uit de gouden ring die ze allebei dragen. Voorlopig blijft het wel bij speculaties want haar management heeft alvast aangegeven geen commentaar te zullen geven op de geruchten.

In een interview met Vanity Fair gaf Adele onlangs nog aan dat ze heel tevreden is met haar partner. "Ik zou met niemand uit de showbizz samen willen zijn want we hebben allemaal ego's", zei ze. "Hij voelt zich niet bedreigd door gelijk welke levensfase waar ik voor ga. Het is de meest serieuze relatie die ik ooit heb gehad."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer