Kim Clijsters.
Volledig scherm
PREMIUM
Kim Clijsters. © WTT

Onze tennisexpert over Kim Clijsters: “Haar tennis valt nog steeds zeer moeilijk te counteren voor de huidige generatie”

TennisOok Olga Govortsova (WTA 135) kon Kim Clijsters zaterdag niet van een perfect rapport – 5 wedstrijden, 5 zeges – houden in het World Team Tennis in West Virginia. In de clan van de Breese zien ze met plezier de onmacht bij de tegenstandsters groeien.

5 reacties

  • Phil Duncan

    4 jaar geleden
    Groot gelijk Willy , geen topspelers meer in vrouwentennis .
  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    In haar eerste match, de eerste 5 minuten, had ik het al gezien: bij momenten groots en magisch tennis van deze furie KC. Haar jongere tegenspeelsters zullen nu wel volop nagelbijten en in het angstzweet baden. Alsook haar man allicht: 3 kinderen moeten opvoeden, het is niet niks. Ondertussen blijft deze tennis-leeuwin razen tot ze haar doel bereikt: winnen, winnen, winnen. Dit wordt bijna een karikatuur van de vrouwenemancipatie. Vraag is: wie wordt hier vrolijker van?
  • Willy VanErps

    4 jaar geleden
    Zegt veel over het tennis niveau van de vrouwen. Maar ze willen natuurlijk wel evenveel verdienen als de mannen.
  • Tamzin Andersen

    4 jaar geleden
    Als ze nog geen standbeeld heeft, ergens in Vlaanderen, dan verdient ze er één. Ze is niet enkel een geweldige sportvrouw, maar ze komt telkens weer heel gewoon en sympathiek over. Ik vind haar een rolmodel voor jonge vrouwen, die enkel denken dat make-up, zichzelf uithongeren en het verlengstuk zijn van een “haantje” belangrijk zijn.
  • Rudi Pieters

    4 jaar geleden
    Kim is een vechter een strijder het geen wat een atleet moet bezitten om het ver te brengen