Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Ranst: “Nog een kleine week om het tij te keren” - Burgemeester: “Te veel volk in Brugse cafés”

Het aantal coronabesmettingen in ons land blijft stijgen. Er worden volgens Sciensano nu gemiddeld 175 gevallen per dag geregistreerd, ofwel een stijging met 79 procent. Intussen hebben de EU-leiders na vier dagen en nachten onderhandelen een akkoord bereikt over de Europese meerjarenbegroting en het coronaherstelfonds, samen goed voor zowat 1.800 miljard euro. Volg alle corona-ontwikkelingen in dit liveblog.

125 reacties

  • Guy Van Becelaere

    4 jaar geleden
    Aan al de mensen of liever betweters heel de wereld is gepakt in snelheid waarmee dat virus zich verspreid heeft geen enkel land was daar op voorbereid maar toch kritiek geven zoals de oppositie is gemakkelijk, de beste stuurlui zitten altijd aan de wal zelfs van daaruit laten ze het schip nog stranden . In veel landen is het misgelopen dus niet te veel morren en samenwerken om dit probleem op te lossen en al de rest is prietpraat !!
  • Ilse van Caeyzeele

    4 jaar geleden
    Ze hadden veel vroeger moeten ingrijpen, testen voor diegenen die terugkwamen uit Italië, waarom 6 miljoen mondmaskers verbranden? Onbekwame zalkenvullende politiekers! Eigen zak , de rest kan stikken! Groeten uit veilig Portugal!
  • Peter Janssen

    4 jaar geleden
    "De coronaCIJFERS blijven stijgen."Dus de mondmaskers zijn NUTTELOOS.Waar zijn de FEITEN, de verifieerbare BEWIJZEN?van ranst is een leugenaar,hij bekende zelf dat ze sjoemelen met de cijfers maar harde bewijzen kan hij niet voorleggen.Mondmaskers en maatregelen gaan over gehoorzaamheid en controle,NIET over onze gezondheid!
  • Josee De coster

    4 jaar geleden
    De vaststellingen alleen al kosten ons veeeel geld .o.a.de werkuren, administratie.mankracht enz. I.p.v. iedere overtreder 250 € boete,zet er een nulletje achteraan bij.zo zullen de"wel luisteraars" niet mede de kosten moeten betalen.
  • Gaston Foubert

    4 jaar geleden
    Wie het nu nog niet weet hoe hij/zij zich moet gedragen zal het nooit (willen) weten. Nu is die regering toch niet meer nodig om je handje vast te houden!?