© HBVL

Kleinkinderen hebben al nieuwe opa voor hun oma in zicht

Ze waren vastberaden. Julian (13), Indy (12), Lucas (9) en Lora (2) moesten en zouden een nieuwe opa vinden voor oma Marjan (62). Ze lijken nu in hun opzet te zijn geslaagd, want Marjan heeft ondertussen al contact met een kandidaat. “Van de kleinkinderen mogen ze samen koffie gaan drinken”, vertelt de schoondochter van Marjan.

neac

“Wij gunnen haar in 2017 een opa om leuke dingen mee te doen”, zo vertelden de kleinkinderen. Voor nieuwjaar gaven ze hun oma, die in Munstergeleen bij Sittard woont, een eigen website cadeau waar kandidaten die wel eens op date willen met Marjan, zich kunnen aanmelden. “De reacties stromen binnen”, zegt schoondochter Stephanie Koünings.

“Oma Marjan riep dat de mannen maar naar haar toe moesten komen. Ja, dat doen ze nu. Nu is zij weer aan zet”, aldus Stephanie. De kleinkinderen hebben tussen de mannen die gereageerd hebben ondertussen al een perfecte match gevonden. “Van de kleinkinderen mogen ze samen koffie gaan drinken, ze hebben elkaar ook al gebeld, dus wie weet. Het gaat allemaal wel heel snel voor oma, maar deze match zegt haar de ruimte te geven.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer