screenshot
Volledig scherm
© screenshot

Koning roept op het land niet teleur te stellen en snel regering te vormen: “We kunnen alleen maar slagen als we verder kijken dan ons eigenbelang”

Dinsdag viert België de nationale feestdag. In afgeslankte vorm weliswaar door de coronacrisis, waar ons land weer middenin zit. Koning Filip spreekt traditiegetrouw het volk daags tevoren toe vanuit het paleis in Brussel. Dit is zijn integrale speech. De koning zal ook morgen op 21 juli een korte live toespraak houden tijdens de plechtigheid op het Paleizenplein.

41 reacties

  • gina duribreux

    4 jaar geleden
    wel daar kan hij zelf mooie voorbeeld van zijn door zelf 50% zijn geld naar omlaag te trekken door corona en 50% van zijn hulp afdanken zo bespaard deze ook als hij toch zo houd van belgie zou hij het nu gratis moeten doen flupke doen en niet andere het laten doen dit noem men profiteren als men andere laar opdraaien terwijl met zelf in alle luxe leeft aub
  • Inge Pauwels

    4 jaar geleden
    De koning spreekt en de politiek schiet in actie! Volgende verkiezingen ga ik gewoon niet meer,die doen toch hun eigen zin
  • Veronica Voorhelst

    4 jaar geleden
    In zit niet op een regering te wachten, eerlijk gezegd.
  • imke de meester

    4 jaar geleden
    proficiat voor Filip, hij heeft haar op zijn tanden, zijn vader en nonkel mogen een les aan hem nemen. Natuurlijk mag hij doen wat hij wilt, bij velen zal het nooit goed zijn.
  • Raoul Rouma

    4 jaar geleden
    Bij elk mediaoptreden stelt hij ons ons teleur, die voorgekauwde speeches zijn zo spontaan dat ik steeds moet lachen, zelfs indien het ernstig zou moeten zijn.