Vrouw valt jobstudent die parkeercontrole uitvoerde aan met schroevendraaier en probeert hem omver te rijden

Het incident gebeurde bij een routinecontrole in de Badenlaan in Westende.© Dominique Jauquet

Westende -

Een 21-jarige jobstudent, die als parkeersteward aan de slag was voor het gemeentebestuur Middelkerke, is maandagmorgen aangevallen met een schroevendraaier in Westende. De daderes werd opgepakt door de politie.

Dominique Jauquet

Het incident gebeurde rond 9.30uur bij een routinecontrole in de Badenlaan in Westende. Een 43-jarige vrouw uit Middelkerke stak haar nog geldige ticket onder de ruitenwisser van een andere wagen, maar dat werd opgemerkt door twee jobstudenten. Toen daarop een woordenwisseling volgde, liep de vrouw naar haar auto en kwam ze terug met een schroevendraaier.

Ze viel één van de jobstudenten aan, en probeerde hem te steken. De jongeman raakte daarbij gewond aan de hand. Daarna zou ze de parkingsteward ook nog proberen omver te rijden, én pleegde ze vluchtmisdrijf. De politie voerde meteen een onderzoek naar de identiteit van de verdachte uit. Ze kon opgepakt worden, werd verhoord, maar ontkent alles. Ook het slachtoffer, dat het ziekenhuis al mocht verlaten, werd verhoord. Het verhoor van een getuige zal over de mogelijke poging om het slachtoffer aan te rijden meer duidelijkheid moeten brengen.

Het gemeentebestuur besliste intussen om klacht in te dienen tegen de verdachte. “We nemen ook bijkomende maatregelen om de parkeercontroles beter te beveiligen met onder andere bijstand van de politie in Westende-Bad. Het gemeentebestuur stelt ook psychologische hulp ter beschikking van de het slachtoffer en de mede-jobstudent”, klinkt het.

bekijk ook

Bizarre verkeersagressie: woedende bestuurder neemt wraak op parkeerwachter nadat hij boete krijgt

Choquerend: driftkikker moet “te lang wachten” en haalt uit met hamer naar vuilnismannen

Man ontsnapt op het nippertje aan extreem geval van verkeersagressie

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen