Lukaku en de Maserati.
Volledig scherm
Lukaku en de Maserati. © Instagram Maserati

Romelu Lukaku sluit sponsordeal met Maserati: “Digitale voetafdruk alsmaar belangrijker voor voetballers”

Time-outRomelu Lukaku heeft een deal met Maserati op zak, met dank aan Roc Nation dat zijn commerciële belangen behartigt. ‘Big Rom' deelde op Instagram een foto van hem voor het Stadio Giuseppe Mezza met een Maserati. “Blij om deel uit te maken van de Maserati-familie. Wordt vervolgd.” De komende maanden wordt de deal verder uitgewerkt. 

16 reacties

  • Christophe Dierick

    4 jaar geleden
    da heeft al da geld en dan krijgt da nog ne maserati, moest die da nog zelf betaald hebben tot daar aan toe. voetballers, k zie t but er nog altijd ni van in, dacht met de corona heisa dat er nog dat inzicht gingen krijgen maar voetbal en intelligentie is blijkbaar niet te combineren
  • Davy Van Laecke

    4 jaar geleden
    Was van plan ook een Maserati te kopen maar denk bij Porsche te blijven nu.
  • Ronny Popelier

    4 jaar geleden
    De jaloezie is toch zo lelijk, er zijn zo veel top sporters, en meerdere rijken die een garage hebben met de top merken. Geen woord hierover, enkel opnieuw tov Romelu. Denk gewoon, wat ik niet heb kan ik ook niet missen, maar kan wel blijven dromen. Ze hebben nu eenmaal Lukaku gekozen als boegbeeld voor Maserati, vroeger was het kinder bueno, toen lachte men Rom uit, nu is het jaloezie.
  • Emile Haas

    4 jaar geleden
    En wees maar gerust dat daar een Luxemburgse nummerplaat op komt net als op zijn Bentley. Kwestie van de Belgische staat niks te gunnen.
  • Nick Dessauvages

    4 jaar geleden
    @Johan Vransen, er is geen finaciele uitzondering op professionele sport beoefenaars. Voetballers betalen ook belastingen.