Vlap viert met Doku.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlap viert met Doku. © BELGA

Michel Vlap maakt indruk bij eerste echte test: “We zullen een vervelende tegenstander zijn voor Club”

AnderlechtNoteer ’m alvast voor uw Gouden 11: Michel Vlap (23) van Anderlecht. De ­Nederlander was sterk in Saint-Étienne en scoorde ook. Het is pas het begin, belooft-ie: “Ik moet me onsterfelijk ­maken.”

31 reacties

  • David Van Petegem

    4 jaar geleden
    Ze spelen wel tege meer ploege dan club. Momenteel zijn er 8 betere clubs dan RSC Anderlecht.
  • gilbert Gijdé

    4 jaar geleden
    verleden jaar werd dit ook gezegd
  • Danny Buyse

    4 jaar geleden
    Tja het niveau is hier weer hoog alsook de frustraties blijkbaar. Wees maar niet alleen voorbereid op voetbal zonder supporters maar in het geheel zonder voetbal het komend seizoen.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Sonja de Grave Club Brugge heeft ook rond de 45 miljoen euro schulden staan. Schulden is niet erg als je deze netjes terug betaald aan uw schuldeiser. Maar van economie heb je niet veel soep gegeten. Die van Club hebben iets tegen rsca maar wel elk artikeltje lezen en reageren de afgunst naar het grote Anderlecht geraakt maar niet bekoeld. Die onzin zal nooit stoppen Swinnen omdat die van boeren er steeds weer over beginnen ze kunnen het niet hebben dat RSCA nog steeds de grootste is van België
  • Van Belle Dirk

    4 jaar geleden
    Nummers kijk eens in de spiegel,dan zal je zien dat Julie rsca al lang geen wereld ploeg meer is,maar ja als je niet kijkt?