Slachtoffer Abederrahman Kadri, bijgenaamd Akram.
Volledig scherm
Slachtoffer Abederrahman Kadri, bijgenaamd Akram. © rv

Eerste drugsscreening wijst op amfetaminegebruik bij man die overleed na arrestatie in Antwerpen

Uit een eerste drugsscreening van het lichaam van de zondag in Antwerpen na een arrestatie overleden 29-jarige Algerijn blijkt dat de man verschillende amfetamines had genomen. Dat zegt het Antwerpse parket. Over de doodsoorzaak is echter nog niets bekend.

9 reacties

  • patrick demaeght

    4 jaar geleden
    Protest tegen de ordediensten, politie , brandweer enz altijd gemakkelijk om dit te organiseren. Waarom wordt er niet betoogd tegen de drugsdaelers en hun loopjongens die snel geld willen verdienen. De politie mag altijd zullen zaken oplossen en heel voorzichtig zijn in hun optreden.
  • Piet Deroover

    4 jaar geleden
    En daar kan je inderdaad iets aan over houden. En nu maar oproepen om de politie aan te vallen. Het wordt tijd om het leger erbij te halen om hen de les te lezen.
  • Veerle Hertens

    4 jaar geleden
    Ten eerste innige deelneming aan zijn familie en ten tweede is het veel te vroeg om de politie schuldig of onschuldig te verklaren. Onderzoek en autopsie afwachten.
  • RONNY DE PETTER

    4 jaar geleden
    En zijn familie maar geven op de orde diensten en onwaarheden roepen om de menigte op te jutten, ze zouden hiervoor en boete moeten krijgen.
  • Emiel Van Kerckhoven

    4 jaar geleden
    Zijn "bezorgde zussen" hebben weken niet naar hem omgezien en nu gaan ze betogen tegen discriminatie en politie geweld!