Amber Heard op de elfde procesdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Amber Heard op de elfde procesdag. © REUTERS

Amber Heard maakt ex Johnny Depp met de grond gelijk op elfde procesdag: “Ik was jarenlang z'n boksbal. Waarom zou ik daarover liegen?”

CelebritiesOverspel, drank- en drugsmisbruik, een gespleten persoonlijkheid, leugens, vernielingen en fysiek geweld: al elf dagen lang gooien Johnny Depp (57) en z’n ex Amber Heard (34) een karrenvracht modder naar elkaars hoofd. De voorbije twee dagen schetste vooral de ‘Aquaman’-actrice een ontluisterend beeld over haar voormalige wederhelft. “Ik ben jarenlang z'n boksbal geweest. Het is verschrikkelijk dat hij nu doet alsof ik gewelddadig ben.”

7 reacties

  • Robin Thoelen

    4 jaar geleden
    Jenny Stevens Zij is ook een actrice, zij kan net zo goed komedie spelen als hem.
  • Marnix Malone

    4 jaar geleden
    Omdat het andersom was. Daarom lieg je erover.
  • Anne Marie De Keersmaecker

    4 jaar geleden
    Johnny Depp is niet mijn favoriete acteur maar die Amber doet er wel alles aan om in de belangstelling te komen en te zijn.Zijn geld en geschenken waren wel welkom,dan denk ik aan een wagen die Johnny Depp voor haar heeft laten aanpassen met alle mogelijke snufjes en waar hij veel geld heeft voor neergelegd.ik denk dat die 2 aan elkaar gewaagd zijn
  • marie-claire de bosscher

    4 jaar geleden
    waarom bleef ze er dan bij ?
  • Koen Cambré

    4 jaar geleden
    Ik vrees dat het proces vooral Amber Heard als dader toont. Er zijn trouwens verschillende redenen waarom ze zou liegen over huiselijk geweld, zelfs al zou dat niet gebeurd zijn.