Links: op dit feestje in Saint-Tropez is het aan de bar drummen als altijd. Rechts: dj Charlotte De Witte speelt op Sicilië een set voor een vol huis: niet zo coronaproof, lijkt het.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: op dit feestje in Saint-Tropez is het aan de bar drummen als altijd. Rechts: dj Charlotte De Witte speelt op Sicilië een set voor een vol huis: niet zo coronaproof, lijkt het. © VTM/RV

Toeristen feesten alsof corona nooit heeft bestaan: “Niet gek dat virus opflakkert”

Terwijl de toeristische sector zich dubbel plooit om Vlamingen veilig op reis te krijgen, dreigt een handvol toeristen die inspanningen te verpesten. Onder meer vanuit Frankrijk, Kroatië en Griekenland duiken beelden op van mensen die opeengepakt feestjes bouwen. Een Vlaming in Cap d'Agde getuigt: "Het virus zal nog harder toeslaan dan ervoor."

147 reacties

  • Chris de Velde

    4 jaar geleden
    "MASSALE uitbraak? Van de honderdduizenden bezoekers zijn er 100 positief getest? Hoe massaal is massaal? En hoe gemakkelijk de oorzaak te vinden in sexuele activiteiten!
  • Kristof Husson

    4 jaar geleden
    Mijn vraag is dan. Aan wie ligt het? De staat? De eigenaars die de regels aan hun laars lappen? Of de jeugd?? Wie gaat het gelag weer betalen?
  • Verstappen Martine

    4 jaar geleden
    Allemaal een week op ic zetten en eens te laten zien wat het virus doet met mensen.
  • Charity Swinnen

    4 jaar geleden
    Er is geen probleem met op reis gaan als je je verantwoordelijk gedraagt en de regels naleeft zoals thuis. Als je natuurlijk gaat om daar stevig het beest uit te hangen, ja, dat is iets anders. Alcohol is voor niks goed, dan zijn er nog minder remmingen met alle gevolgen vandien.
  • Yann Sohie

    4 jaar geleden
    Vond Charlotte De Witte dat normaal is toch geen voorbeeld