Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Zo moet het niet: prins Laurent meermaals in de fout met mondmasker en sociale afstand

Prins Laurent heeft geen goede beurt gemaakt op onze nationale feestdag. Hij droeg zijn mondmasker niet op de juiste manier en hield zich niet aan de regels rond sociale afstand bij het Te Deum in de Antwerpse kathedraal. Hij kuste verschillende keren de hand van bisschop Johan Bonny.

19 reacties

  • Albain Van Eycke

    3 jaar geleden
    Prins of geen prins laat die man toch zichzelf zijn dan is hij tenminste gelukkig.
  • Luc De Bruycker

    4 jaar geleden
    De pipo wat loopt dan eigenlijk hier te doen en dat krijgt nog geld van de belastingbetaler ook.
  • Mike smet

    4 jaar geleden
    Voor da fantoomvirus das een wetenschappelijke no gow en nonsens er is geen pandemie das een term die uitgevonden is door de mafiale W h o wel is er veel geld en politiek meegemoeid maar het ziektebeeld en lijken komen niet of nauwelijks in beeld wish you good luck bill gates
  • Eddy Thiry

    4 jaar geleden
    Vind wel dat hoj een goede beurt maaky. Hij laat tenminste de absurditeit van de opgelegde regeltjes zien. Bravo.
  • Selma Desmet

    4 jaar geleden
    Prins Laurent heeft lak aan regels en discipline, was altijd zo en vertikt het blijkbaar om daar iets aan te veranderen, een koninklijke prins absoluut onwaardig.
  1. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.
  2. COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsbanket, maar waarom wél feesten en amper koninklijke taken?”
    PREMIUM
    Royalty

    COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsban­ket, maar waarom wél feesten en amper koninklij­ke taken?”

    Een donkerblauwe jurk en opmerkelijke familiejuwelen. Meer had Amalia (20) niet nodig om te schitteren op het staatsbanket ter ere van de Spaanse koning. Een welgekomen afwisseling, want de Nederlanse kroonprinses krijgt vaak kritiek te slikken over haar kledingkeuzes. Al valt het onze koninklijke mode-expert Jelka Van Duyse wel op hoe Amalia zich amper laat opmerken tijdens officiële koninklijke activiteiten. Tenzij het om een feestje gaat. “Het contrast met onze prinses Elisabeth is erg groot.”