Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Brussels Airport zeer tevreden met reddingsplan Brussels Airlines

Brussels Airport is zeer tevreden met het akkoord over de redding van Brussels Airlines en de steun van de Belgische overheid voor de luchtvaartmaatschappij, naast de investering die Lufthansa ook zelf zal doen. “Brussels Airlines is voor ons als luchthaven een cruciale partner. Zij zijn essentieel voor onze hubfunctie, onze connectiviteit als luchthaven en als land, en voor de directe en indirecte jobs die ze meebrengen", zegt woordvoerster Ihsane Chioua Lekhli vandaag.

7 reacties

  • Peter Lepercque

    4 jaar geleden
    Nutteloos belastingsgeld van alle burgers wordt cadeau gegeven aan het Duitse Lufthansa: Tegen het einde van het jaar is Brussels airlines toch hoogstwaarschijnlijk failliet! Dit door het associale gedrag van veel Belgen betreffende Corona , en het vanzelfsprekende maandenlange reis -en vliegverbod dat daaruit zal voortvloeien.
  • philippe dusablon

    4 jaar geleden
    waarom met mijn geld ?
  • Gerd Peeters

    4 jaar geleden
    Voor de zoveelste keer moeten ze gered worden met ons belastinggeld.
  • Francis Davis

    4 jaar geleden
    Brussels airport zeer tevreden ! de belastingbetaler alleszins niet ! pure verspilling op kosten van zij die niet vliegen !rausss !
  • Marco brilmans

    4 jaar geleden
    Dat zal wel! De regering (lees belastingbetaler) betaalt bijna het dubbele van het moederbedrijf en mag dan nog eens twee graaiers mee in het bestuur nestelen.. Positief voor de werknemers dat wel, maar het prijskaartje zal voor de kleine man/vrouw, gevolgen hebben.