Tine Priem.
Volledig scherm
Tine Priem. © Dieter Bacquaert

Geen coronakilo’s voor Tine Priem: actrice heeft haar eetpatroon drastisch omgegooid

ShowbizzGeen coronakilo’s voor Tine Priem (31), die Tamara speelt in ‘Thuis’. Tine heeft recent een drastische beslissing genomen: ze leeft voortaan zo goed als veganistisch en dat heeft een positieve weerslag op haar gezondheid. “In mijn keuken komen zo goed als geen dierlijke producten meer”, zegt Tine -vastberaden in weekblad ‘TV Familie’.

2 reacties

  • Nancy Driesen

    4 jaar geleden
    Ze noemt zich grotendeels veganist maar is nog niet eens vegetariër, aangezien ze regelmatig vis eet... Maar soit, vegan is populair zeker, dan komen we nog eens in het nieuws.
  • niki peeters

    4 jaar geleden
    Die docu “the game changers” op netflix heeft bij ook de ogen doen open gaan wat betreft mijn voedingspatroon en gezondheid. Als ik ergens als gast of op restaurant ga eten, dan eet ik nog steeds wat de pot schaft, ben dus niet 100% veggie geworden, maar thuis wel en moet zeggen dat ze gelijk hebben in die docu. Ik voelde binnen heel korte tijd positieve veranderingen qua gezondheid en sportprestaties.
  1. ‘Thuis’-actrice Tine Priem was lang op zoek naar zichzelf: “Het leven wordt gemakkelijker naarmate ik ouder word”
    PREMIUM
    Showbizz

    ‘Thuis’-actrice Tine Priem was lang op zoek naar zichzelf: “Het leven wordt gemakkelij­ker naarmate ik ouder word”

    “Het leven verloopt met ups en downs, sowieso. Al maak ik de laatste tijd vaak de bedenking: kan het eigenlijk nog beter dan dit?”, zegt Tine Priem (31), de actrice die Tamara speelt in ‘Thuis’, in het weekblad Primo. “Of misschien gaat het wel té goed. Dus blijft dit wel duren? Ik ben kortom bezig met het thema ‘geluk’. Ik zal heel eerlijk zijn: ik heb op dit moment het gevoel dat alle puzzelstukjes in elkaar zijn gevallen. Ik weet nu perfect wie ik ben, ik weet wat ik wil doen in dit leven, ik heb de juiste man gevonden en mijn werk is super. Ik voel me geliefd en ik geniet écht keihard van alles! (glimlacht) Op de vraag of het opperste geluk bestaat, moet ik ‘ja’ antwoorden. Ik beleef het momenteel.”