Mile Svilar eindelijk nog eens in actie bij Benfica.
Volledig scherm
Mile Svilar eindelijk nog eens in actie bij Benfica. © RV

Hoe is het nog met Mile Svilar? Papa Ratko: “Hij moét ervaring opdoen. Er is interesse uit België”

Buitenlands voetbalMeer dan 32 maanden: zo lang was het geleden dat Mile Svilar (20) nog eens aan een competitiewedstrijd mocht starten voor Benfica. Een kleine drie jaar, tot dinsdagavond. Svilar hield meteen de nul, maar hoe is het nu eigenlijk met hem? We belden met vader Ratko. “Mile is de beste doelman in de Portugese tweede klasse.”

7 reacties

  • Marc Vanmeerbeeck

    4 jaar geleden
    Het is niet de eerste die vertrekt voor het geld en met hangende schouders moet terugkeren of zijn carriere in rook ziet opgaan. Nog iemand iets gehoord van Musonda, Bosschaerts...
  • Frankie A S Goethals

    4 jaar geleden
    Geld, geld, domme, domme hebzuchtige ouders, mijn kind schoon kind, dollartekens in de ogen en dan de echte wereld en realiteit. Niet beginnen lopen als je nog maar pas uw eerste stapjes hebt gezet, zo leren slimme ouders aan hun kinderen. Was hij bij Anderlecht gebleven was hij nu veel verder en beter. Rustig opbouwen en spelen, tijd investeren is ook geld verdienen.
  • ffff gjfjfjf

    4 jaar geleden
    Hoogmoed komt voor de val, nogmaals het bewijs...
  • joseph Leysen

    4 jaar geleden
    In het leven moet men keuzes maken.Als die verkeerd worden ingeschat krijgt men dergelijke situaties. Hijs is inderdaad een goede doelman, maar te snel te veel. Het resultaat is dat hij niets heeft.. Een doelstelling bouwt men op met steun van mensen die weten waarover ze praten en niet enkel de cijfertjes bekijken. Hij kan er nog komen maar dan moet hij zich toch bescheidener opstellen.
  • jozef van riel

    4 jaar geleden
    Je kan het inderdaad niet eisen. Maar wat zou jij doen Augustin als je speelkans beloofd wordt en dan wordt er een 4de (Sels) bijgehaald. En dat hij het zou eisen komt ook maar van Van Holsbeeck hé. IK heb het hem nooit horen zeggen!!