De deelnemers aan het eerste seizoen in 2000, met onder anderen Betty Owczarek (vooraan links) en winnaar Steven 'Spillie' Spillebeen (achteraan links).
Volledig scherm
PREMIUM
De deelnemers aan het eerste seizoen in 2000, met onder anderen Betty Owczarek (vooraan links) en winnaar Steven 'Spillie' Spillebeen (achteraan links). © vmm

‘Big Brother’ keert terug: is dat wel verantwoord? "Hopelijk worden de kandidaten nu extra begeleid"

TVNa 13 jaar afwezigheid binnenkort terug op het Vlaamse scherm: 'Big Brother'. VIER haalt het schandaalprogramma van weleer van onder het stof. "Mensen zetten hun privacy maar wat graag opzij om op televisie te komen, maar ik hoop dat ze nu extra begeleid worden", klinkt het bij professor Katia Segers (VUB).

10 reacties

  • j hendrickx

    4 jaar geleden
    Belgische TV zenders zijn ouderwets en scoren NUL op creativiteit
  • Dirk Van den Eynde

    4 jaar geleden
    Daar zitten we nu allemaal op te wachten se .
  • lut vanhauwaert

    4 jaar geleden
    Hebben ze bij Vier maar zoveel inspiratie? Er wordt duidelijk op een laag niveau gemikt!
  • Nele Popelier

    4 jaar geleden
    Laat ze toch maken,wat ze willen.U bent niet verplicht te kijken.Beter dan al die eindeloze herhalingen en oude films die ze om te 3 weken op een ander kanaal tonen.Altijd hetzelfde.En deze die het luidt roepen,we kijken niet,weter er toevallig wel alles van.De mensen zouden beter allemaal eerlijk zijn.
  • Arie Verwimp

    4 jaar geleden
    Daar zit nu echt iedereen op tewachten nu...ik was al blij dat die onzin van temptation island en love island gedaan was en nu gaan ze opnieuw marginle tv uitzenden.erg heel erg.