Van Noten (rechts) is al veertig jaar maniakaal bezig met z'n shows, zonder daarbij te shockeren of zelf in de kijker te lopen. Hij is tegelijk een doordacht bedrijfsleider die bekommerd is om zijn personeel.
Volledig scherm
PREMIUM
Van Noten (rechts) is al veertig jaar maniakaal bezig met z'n shows, zonder daarbij te shockeren of zelf in de kijker te lopen. Hij is tegelijk een doordacht bedrijfsleider die bekommerd is om zijn personeel. © REUTERS

Dries Van Noten genomineerd voor ‘Oscars van de mode’

ModeWe mogen er fier op zijn: Dries Van Noten (62) is genomineerd voor de 'Oscars van de mode'. In barre tijden nog wel, die de Lierenaar evenwel niet ontmoedigen, want volgende maand gaat zijn eerste winkel in China open en onverminderd ijvert hij voor betere, tragere mode. Portret van een man die bewijst dat je niet moet roepen om wereldfaam te oogsten. Schoon fluisterwerk telt ook.

1 reactie

  • Mich Vanderhoydonck

    4 jaar geleden
    Hij is wel zo slim dat hij zelf niet in de mode- val trapt door steeds gewoon jeans en t shirt te dragen . Mode discrimineert armere van rijke mensen ,is zeer polluërend en brengt enkel fake geluk.