Donald Trump en Joe Biden
Volledig scherm
Donald Trump en Joe Biden © AFP

Trump ligt ver achter Biden in belangrijke swing states

In de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen ligt de huidige president Donald Trump in de zogenaamde ‘swing states’, de staten waar het om te doen is, ver achter zijn rivaal Joe Biden. Dat blijkt donderdagavond uit een peiling van Fox News.

6 reacties

  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    Laten we hopen dat Trump wint. De V.S was de laatste jaren een supermacht aan het worden die overal in de wereld de touwtjes stevig in handen hield. Onder Trump is dit in grote mate veranderd. Door zich overal terug te trekken hebben China en Rusland overal serieus wat meer macht verworven. Geen enkel leger kan doen wat Trump doet met de V.S, nog vier extra jaren Trump en ze zullen zelfs geen supermacht meer zijn. Na Trump zal de GOP in geen decennia meer aan de macht kunnen komen.
  • kami sama

    4 jaar geleden
    Dat zal weer schrikken worden voor sommigen.
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Voor het goed en wel van de Americanen en de wereld hoop ik dat er voor Trump geen tweede ambtstermijn komt.
  • GUY VAN CAUBERGH

    4 jaar geleden
    Nieuwe polls: Clinton loopt uit op Trump in swing states
  • Jacques-Philippe Leclerc

    4 jaar geleden
    Vergeet niet, dit zijn dezelfde mensen die voor maanden lang aankondigde, dat Hillary 100% zonder enige twijfel de volgende president zou worden. Links zit weer vol met emotie en mag natuurlijk hopen en dromen dat Biden gaat winnen, maar de realiteit is er is 0% dat hij gaat winnen.