AFP
Volledig scherm
© AFP

Zweet breekt prins Andrew en co uit: rechter laat explosieve documenten Ghislaine Maxwell openbaren

RoyaltyHet net sluit zich steeds meer rond Ghislaine Maxwell (58), die verdacht wordt van medeplichtigheid aan kindermisbruik door haar ex-vriend Jeffrey Epstein. Een rechter heeft donderdag beslist dat een ‘schat aan informatie’ moet worden vrijgegeven, een resem documenten die een nieuw licht kunnen werpen op de rol van Maxwell binnen het misbruiknetwerk van de overleden miljardair. Maxwell vroeg twee weken de tijd om in beroep te gaan, maar kreeg van de rechter het deksel op de neus. Volgens de advocaten van de slachtoffers zouden de Britse prins Andrew en Epsteins andere beroemde contacten zich grote zorgen moeten maken.

6 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    4 jaar geleden
    De mazen en de bazen zijn genoegzaam bekend ! 't Is enkel nog de diplomatieke onschendbaarheid kaart op het juiste moment en in de juiste fase te trekken en andere gevangen te zetten met al hun weetjes en geweten.
  • Geert Van de Moortele

    4 jaar geleden
    Wie denkt dat er ooit videobeelden zullen opduiken slaap maar verder.Andrew mag op zijn 2 oren slapen.Het zal de mommy alléén heel veel geld kosten.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Trump heeft haar al het beste toegewenst. Een soort geruststelling van een president die ook goed bevriend was met Epstein en boeven gratie verleend als ze veroordeeld worden.
  • Freddy Demey

    4 jaar geleden
    Er zullen wel bewijzen genoeg zijn, en een aangevallen rat zal zich verdedigen door haar los te wringen en zaken te openbaren om eigen vel te redden. Maar goed, ik hoop dat alles geopenbaard wordt en die smerige-aards zeer streng gestraft worden en de bak invliegen wie ze ook mogen zijn.
  • Jean De Grande

    4 jaar geleden
    We mogen niet vergeten dat maxwell hier ook vecht voor haar leven. En in oorlog is alles toegelaten. Ook bedrog.
  1. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”
  2. Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondochter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?
    PREMIUM
    royalty

    Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondoch­ter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?

    Voor het eerst sinds de uitbraak van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een Britse royal Oekraïne bezocht. Hertogin Sophie (59), schoonzus van koning Charles, ontmoette er president Zelensky en stapt zo meer dan ooit naar voren als uithangbord van het Britse koningshuis. Al zorgde de echtgenote van prins Edward in het verleden voor een koninklijk schandaaltje. “Ze noemde de Queen ‘de ouwe’, en toch was Sophie haar favoriete schoondochter.” Een portret van Sophie, ‘de nieuwe Diana’.