Getty Images/Cultura RF
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/Cultura RF

Mosselseizoen: 3 x heerlijke recepten

Een pot mosselen, het blijft een van de meest favoriete gerechten van zowat élke Belg. Zelf eet ik ze het liefst puur natuur, met wat ajuin, selder en een scheutje witte wijn, maar af en toe waag ik me aan iets gewaagdere bereidingen.

5 reacties

  • Danny Boon

    4 jaar geleden
    Als ze klaar zijn op natuurlijke wijze, blokje roquefort over brokkelen.nog twee minuten laten opkomen en smakelijk!!
  • Elle Devee

    4 jaar geleden
    Puur natuur heb ik ze ook het liefst.
  • Jean De Grande

    5 jaar geleden
    Ieder zijn goesting hé peter. Ik doe ze met selder, ajuin, prei, look, witte wijn en een scheutje room. Plus roggebrood en een mosterdsausje.
  • Peter Verstraeten

    5 jaar geleden
    Prei bij mosselen...is zoooooo fout
  • Patrick Sandra

    5 jaar geleden
    Weken terug waren ze ook heel lekker van den aldi ,thuis zelf gekookt natuur welk een zever allemaal