ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Villa van 4.000 euro per maand en gloednieuwe wagen: Leontine begint aan nieuw leven na scheiding van Marco Borsato

ShowbizzLeontine Borsato (52) is helemaal klaar voor het leven na Marco Borsato (53). Volgens de Nederlandse website BekendeBuren heeft ze de miljoenenvilla waar zij jarenlang lief en leed deelde met Marco, inmiddels verlaten en woont ze nu in een luxueuze huurwoning in het Gooise Huizen - zeg maar het Schilde van Nederland. Ook nam Leontine intussen afscheid van haar Porsche Macan: die verruilde ze voor een gloednieuwe Mini Cooper van zo’n 45.000 euro.

6 reacties

  • Frederik Van Nuffel

    3 jaar geleden
    Voor dat huurgeld leen je 800.000 euro. Koop je wel iets aardig mee. En wat is een zielige Mini Cooper nog waard als je er een jaar mee gereden hebt? Leasen dat ding. Omgaan met geld is voor mevrouw kennelijk een probleem. Sneu wat haar is aangedaan? Wie kent hier de 2 kanten van het verhaal? Uit eigen ervaring: het is meestal niet de man. Integendeel. Het gat in de hand van de vrouw dikwijls. Seks als wapen ook. Vent gaat vreemd dan. Uiteraard. Gelukkig veel andere correcte vrouwen.
  • pascal machelesen

    3 jaar geleden
    Klappen in de handje blij zo blij . Laat het geld maar komen blij o zo blij .
  • Ronald Cardinald

    3 jaar geleden
    Ze hoef er voor te doen alleen haar handjes op houden dus wat maakt het uit hoeveel de huur is
  • Kris Bouwens

    3 jaar geleden
    John. Ik heb een paar keer contact gehad met Leontine. Zij is één van de liefste en vriendelijkste mensen die ik ooit ben tegengekomen. En zeker slimmer dan de meeste mensen.
  • Jean Lazoore

    4 jaar geleden
    De verhuurder zal tevreden zijn ;-)