Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Brussels Airlines geeft intern groen licht voor steunpakket van 460 miljoen euro

Het steunpakket van 460 miljoen euro voor Brussels Airlines dat werd afgesproken met de federale regering, is goedgekeurd door zowel Brussels Airlines als moedermaatschappij Lufthansa. Dat heeft een woordvoerster van Brussels Airlines bevestigd.

5 reacties

  • Pat Debal

    4 jaar geleden
    Van waar halen de politici al dat geld ze hebben zeker een toverstok ze zouden beter het zelf moeten betalen al die leningen dat de politici aan gaat
  • Didi Bellens

    4 jaar geleden
    Hoeveel keer gaan we ze nog uit de nood moeten helpen? Dit is nu toch echt teveel van het goede. Waarom gaat Lufthansa ze niet uit de nood helpen, ze zijn er wel om de winsten op te strijken maar als het slecht gaat moeten wij Belgen ze nogmaals helpen?? Dit is toch niet meer te verantwoorden en ook niet rechtvaardig tegenover alle Belgische belastingbetalers.
  • alex waelput

    4 jaar geleden
    Er zijn nog luchtvaartmaatschappijen in België, worden deze ook geholpen, en indien niet, waarom? Wie en waarom heeft men deze nationale trots ooit verkocht voor een appel en een ei en dit vooral tenkoste van goed, trouw en gemotiveerd personeel. Ik begrijp dit allemaal niet maar vinden wij, netto belastingsbetalers dit correct?
  • Huibert Nyns

    4 jaar geleden
    En nu de mensen die hun vluchten hebben moeten annuleren door toedoen van Brussels airlines ,die mensen al hun geld terug betalen.ik ben benieuwd?
  • Filip Vanlaeken

    4 jaar geleden
    En wat krijgt de belastingbetaler voor zijn geld ? De duitse overheid krijgt aandelen en een stem in de raad v bestuur, wat hebben onze politici bedongen ?