Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Dreamstime

Motorrijder begaat 42 verkeersovertredingen in acht minuten

WENENPolitieagenten in Wenen hebben een motorrijder betrapt toen hij op zijn achterwiel een kruispunt overstak. Vervolgens probeerde hij te ontsnappen en pleegde tijdens zijn vlucht in acht minuten tijd 42 verkeersovertredingen.

10 reacties

  • ivo torfs

    4 jaar geleden
    Hij zal in ieder geval veel strenger gestraft worden en met rede dan bij ons hier.
  • JOHAN JV

    4 jaar geleden
    Knap dat ie dat kan ...hij zal wel goeie reflexen hebben in het verkeer ook ...goeie training voor goeie rijervaring . Top !
  • Xavier Flament

    4 jaar geleden
    Niet 2 x veroordeeld worden voor hetzelfde feit is wel iets anders dan voor eenzelfde inbreuk... 8x door het rood zijn 8 dezelfde inbreuken en 8 verschillende feiten met verschillende locaties en tijdstippen
  • Jan Deman

    4 jaar geleden
    waar ik woon in Zedelgem/Jabbeke heb je ook dergelijke motorgekken, rijden 100 waar 50 geldt, zelfs waar auto's en motors verboden zijn, en niemand doet er iets aan...
  • Claudia Venema

    4 jaar geleden
    @ Emiel Wouters : hij kan niet twee keer veroordeeld worden voor eenzelfde feit. Maar wel degelijk bestraft worden voor 8 keer door het rood gereden te hebben. Ipv één keer de boete te krijgen voor het voorbijrijden van het rode verkeerslicht kan hij die niet dus wel degelijk 8 keer krijgen. Meer zelfs , de boete zal waarschijnlijk nog hoger liggen dan 8 keer het gangbare tarief. Daarnaast komen nog de boetes voor de andere overtredingen. Anders zou het wel heel gemakkelijk zijn, niet ?