Meghan en Harry voelden zich minderwaardig binnen de monarchie.
Volledig scherm
Meghan en Harry voelden zich minderwaardig binnen de monarchie. © AFP

Nieuwe biografie ontleedt de Megxit: “Meghan en Harry voelen zich weggepest, ze waren stikjaloers op William en Kate”

RoyaltyDe nieuwe biografie ‘Finding Freedom: Harry & Meghan and the making of a modern royal family’ schildert Harry (35) en Meghan (38) af als de buitenbeentjes van de koninklijke familie. Het koppel voelde zich ‘weggepest’ uit de monarchie. Ze waren namelijk stikjaloers omdat William en Kate alle belangrijke taken kregen.

2 reacties

  • Jane Doe

    4 jaar geleden
    Ik begrijp die decennialange compassie en vergoelijking niet naar die Harry toe. Laurent heeft het veel harder te verduren gehad in zijn leven en iedereen zit continue af te geven op die mens zowel burger als overheid als media. Ja Harry zijn moeder is dood, wauw, net zoals zoveel anderen en die moeten ook verder zonder alle steun. Hij is gans zijn leven gepamperd. Niemand dwong hem voor een job in de monarchie, hij kan ook privé gaan werken zoals zoveel van zijn familieleden. Luiaard.
  • maerten rijpstra

    4 jaar geleden
    Heb het boek natuurlijk niet gelezen, maar mocht dit bericht waarheidsgetrouw zijn dan kan ik mij daar wel wat bij voorstellen en vind de argumentatie en redenen best wel steekhoudend. Ik wens hen sterkte en ga er voor !