Bart De Wever en Cathy Berx.
Volledig scherm
Bart De Wever en Cathy Berx. © screenshot

Geen algemene mondmaskerplicht in Antwerpen - VUB-professor: “Volledige lockdown voor Antwerpen is enige oplossing

Tussen 16 en 22 juli is het gemiddeld aantal besmettingen met het coronavirus in ons land gestegen naar 255,3 per dag. Dat is een stijging met 71 procent tegenover de week voordien. Dat blijkt uit de gegevens van het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.

42 reacties

  • OLIVIER LAUWERS

    4 jaar geleden
    Schuld ligt volledig bij De Wever zijn armtierig beleid, maanden geleden werd dat reeds gezegd, toen hij het niet nodig vond om maatregelen te treffen, omdat de economie voor hem voorgaat op gezondheid, eigenlijk is heel de nva gefaald tijdens de corona crisis, maar dat mag niet gezegd worden...
  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    Franky Schoonvliet, wat fijn dat u iedere, maar dan ook iedere antwerpenaar kent. U kan blijkbaar mensen die ergens anders wonen en bijvoorbeeld op een markt lopen, gemakkelijk herkennen. Toch raar dat juist daar waar die andere mensen wonen de besmettingsgraad veel en veel lager is. Maar misschien moeten zij die "op de parking" wonen vanaf nu antwerpen maar mijden als de pest.
  • Peter Van De voorde

    4 jaar geleden
    Door te wachten gaat de helft bij vrienden of familie gaan logeren (zal ik het maar noemen ) voor de lockdown een feit is .
  • Franky Schoonvliet

    4 jaar geleden
    Weer een Professor die het warm water heeft uitgevonden zeker het zijn degene van buiten Antwerpen die zo nodig op de Meir moeten gaan flaneren die dat binnenbrengen niks meer niks minder.
  • Wendy Vandereyken

    4 jaar geleden
    Een lockdown, maar dan op eigen kosten. Dus geen premies of andere ondersteunende maatregelen meer. Volgens mij staan velen weer te springen om te kunnen profiteren van een lockdown. Dit moet gedaan zijn.